Vill du veta mer?

Det vita huset

Välkommen till ditt nya kontor

Det Vita Huset har nyligen genomgått en stor renovering och fått sig ett ordentligt lyft med en ny fasad, nya entréer och ett grönt parkområde precis utanför dörren. Fastigheten har ett bra kommunikationsläge längs med Värmdöleden och närhet till både buss- och båttrafik. Här finns en stor takterrass med utsikt över Hammarby kanal tillgänglig för alla hyresgäster. I huset hittar du stora, öppna ytor med en takhöjd på hela 3,30 meter. Fastighetens pelarkonstruktion gör det möjligt att skapa öppna och flexibla kontorsytor som du kan inreda och möblera i precis den stil du önskar. Industriellt, ombonat och varmt eller skandinaviskt avskalat – bara fantasin sätter gränser.

Se våra 360°-tours

Synligt och lättillgängligt läge

Fastigheten är synlig från Värmdöleden, som är en av de mest vältrafikerade pulsådrorna i Stockholms infrastruktur. Detta ger dig ett utmärkt skyltläge med möjlighet att exponera din företagslogga för över 40 000 passerande bilar dagligen. På den stora innergården kan du dessutom lasta och lossa stora leveranser i lugn och ro, utan att behöva stå mitt i trafiken.

Innanför tullarna

Det Vita Huset ligger i kvarteret Sommaren vid Danvikstull på östra Södermalm. Här möts du av både närheten till vattnet men också vackra grönområden som Vitabergsparken och Fåfängans lummiga utkiksplats. Dessutom är du bara en kort promenad från alla butiker, restauranger och kaféer som Nytorget och SoFo har att erbjuda. Området växer just nu i en rasande takt då allt fler företag etablerar sig här. Och du tar dig enkelt hit till fots, med cykel, kollektivtrafik eller bil – som du kan parkera i husets garage med plats för 200 bilar.

1/3

"Cykelvägen precis utanför huset är ett av stadens mest prioriterade cykelstråk"

Det är trevliga lokaler här i Det Vita Huset med högt i tak och öppna ytor, en väl fungerande arbetsmiljö för oss på Just Arkitektur. Kommunikationerna med bil är bra, även om jag själv oftast tar mig hit med cykel från Kungsholmen. Här är cykelbanorna alltid i gott skick, även mitt i vintern. Cykelvägen precis utanför huset är ett av stadens mest prioriterade cykelstråk. Nedanför huset finns en fin promenadväg längs Danvikskanalen och Hammarby sjö. Supertrevlig för lunchpromenader eller för de som joggar på lunchen.

    – Nina Kiiskinen, VD Just Arkitektur och hyresgäst sedan 2012.

Buss & T-bana

Närmaste T-bana Slussen

Nacka- & Värmdöbussar
Slussen – Londonviadukten 2–3 min

Buss 2 & 402
Slussen – Danvikstull 5 min

Spårvagn & Båt

Saltsjöbanan
Till Henriksdals station mot Nacka/Saltsjöbaden
(Slutstation Slussen efter klar ombyggnation vid Slussenområdet)

Båt 80 (SL)
Till Nybroplan, Kvarnholmen, Nacka strand och Frihamnen

Bil

City 4–5 min
Slussen 2–3 min
Värmdöleden 2–3 min
Gullmarsplan 7–8 min
Nacka Forum 3–4 min

Integritetspolicy